Vippiä 10-600 euroa
Ikäraja 20 v.
Laina 10-600 €
Maksuaika 1-30 pv.
Vuosikorko 0 %
Hae Vivus >>

Jos et ole aiemmin hakenut lainaa Vivukselta, saat sieltä markkinoiden edullisimman pikalainan. Vivus tarjoaa nimittäin uusille asiakkaillensa ilmaisen 10-400 euron suuruisen pikalainan 1-30 päivän takaisinmaksuajalla. Vivuksen tarjoama ilmainen ensilaina todellakin on ilmainen, eikä siihen tule mitään kuluja tai korkoja. Ilmaisessa ensilainassa ei ole mitään muitakaan piiloehtoja, etkä esimerkiksi sitoudu mihinkään sitä hakemalla.

Vanhoille asiakkaille Vivukselta löytyy lisäksi myös 400-600 euron suuruisia lainasummia. Vanhatkin asiakkaat voivat toki hakea myös pienempiä lainasummia niin halutessaan. Vaikka vanhoille asiakkaille lainat eivät olekaan ilmaisia, ovat niiden hinnat silti vähintään hyvin kilpailukykyisiä. Parhaiten itselle sopivan lainasumman voi valita 10 euron tarkkuudella, ja maksuajan pituus on mahdollista määrittää yhden päivän tarkkuudella lainan määrästä riippumatta.

Vivukselta löytyy siis aina juuri itselle sopiva lainasumma parhaiten itselle sopivalla maksuajalla. Näin vältyt maksamasta turhaan korkoa, kun et joudu lainaamaan yhtään enempää kuin tarvitset, yhtään pidemmällä maksuajalla kuin tarvitset. Lainaa saadaksesi sinun tulee olla vähintään 20 vuotta täyttänyt, luottotietojesi tulee olla kunnossa, ja sinulla tulee olla vakituinen osoite Suomessa.

Uutena, 20-22-vuotiaana asiakkaana voit hakea ilmaista lainaa 10-200 euroa, ja toiseksi lainaksesi voit hakea myös 300 euron vipin. Myöhemmillä kerroillasi voit hakea 10-400 euron suuruisia lainasummia. Jos taas oletkin jo vähintään 23-vuotias, voit hakea ensimmäisellä kerrallasi vaikka suurimman mahdollisen ilmaisen 400 euron vipin. Toisella kerrallasi saat jo lainaa 500 euroa, ja tämän jälkeen voit hakea kaikkia tarjolla olevia 10-600 euron lainasummia.

Klikkaa nyt itsesi Vivuksen sivuille ja hae ilmainen ensilainasi!

You must be logged in to post a comment.