Vippiä 50-1000 euroa
Ikäraja 18 v.
Laina 50-1000 €
Maksuaika 7-60 pv.
Vuosikorko 170 %
Hae Vippi.fi >>

Vippi.fi on on kaikkien tuntema pikalainapalvelu, joka on myöntänyt euromääräisesti mitattuna eniten vippejä koko Suomessa kolmena viimeisimpänä vuotena. Voidaan siis sanoa Vippi.fi:n olevan Suomen suosituin pikalainapalvelu. Vippi.fi:n suosio johtuu varmasti ainakin hyvin kattavasta 50-1000 euron lainatarjonnasta, edullisesta hinnoittelusta, ja siitä ettei Vippi.fi:n tarjoamille lainoille tule lainkaan minkäänlaisia piilokuluja.

Lainoille annetaan takaisinmaksuaikaa lainan määrästä riippuen joko 14, 30 tai jopa 60 vuorokautta. Kaikissa lainasummissa on mahdollista hyödyntää nopean maksajan etua, jonka avulla voit säästää selvää rahaa. Nopean maksajan edun voit hyödyntää maksamalla lainasi takaisin jo puolessa välissä sen laina-aikaa, eli käytännössä saat nopean maksajan edun maksamalla esimerkiksi 60 vuorokauden takaisinmaksuajalla olevan lainan takaisin jo 30 vuorokauden kuluessa.

Hyödyntämällä nopean maksajan edun voit säästää parhaillaan jopa 80 euroa, joten etu kannattaa hyödyntää mikäli suinkin vain on mahdollista. Jos olet 18-vuotias, voit hakea palvelusta uutena asiakkaana 200 euron vipin, ja myöhemmillä kerroillasi saat jopa lainaa 300 euroa. Jos taas olet jo 20-vuotias, voit hakea uutena asiakkaana jopa 500 euron vipin. 600-1000 euron lainasummia myönnetään vain vähintään 23 vuotta täyttäneille vanhoille asiakkaille.

Tietyn iän lisäksi muita edellytyksiä myönteiselle luottopäätökselle ovat vakituinen asuinpaikka Suomessa sekä moitteeton luottohistoria. Jos sinulla tulee vaikeuksia maksaa lainasi ajallaan takaisin, voit siirtää sen eräpäivää 30 vuorokaudella eteenpäin Vipster Online -palvelun kautta. Vippi.fi:n tarjoamien lainojen hakeminen on aina täysin ilmaista, valitsitpa sitten minkä hakutavan tahansa. Tutustu nyt itse Suomen suosituimpaan vippipalveluun!

You must be logged in to post a comment.