Vippiä 50-1000 euroa
Ikäraja 18 v.
Laina 50-1000 €
Maksuaika 7-90 pv.
Vuosikorko 0 %
Hae Viestilaina >>

Viestilaina on pikalainapalvelu, josta voit hakea uutena asiakkaana 50 euron vipin seitsemän vuorokauden takaisinmaksuajalla täysin ilmaiseksi, ilman kuluja tai korkoja. Ilmaisessa ensilainassa ei ole mitään jujua, etkä esimerkiksi sitoudu mihinkään sitä hakemalla. Vanhoille asiakkaille Viestilainalta löytyy erisuuruisia lainasummia aina 1000 euroon saakka, ja lainoille voi valita maksuaikaa 7-90 päivää riippuen hieman valitsemasi lainasumman suuruudesta.

Viestilainan luotettavuudesta viestii mm. se, että palvelu on hyväksytty Etelä-Suomen aluehllinnon luotonantajarekisteriin, ja lisäksi Viestilainalle on myönnetty Avainlipputunnus tunnustukseksi sen korkeatasoisesta ja luotettavasta palvelusta. Viestilaina on myös Suomen Pienlainayhdistyksen jäsen, eli Viestilaina on yhdessä muiden suurimpien vippitoimijoiden kanssa sitoutunut noudattamaan hyvää luotonantotapaa ja pyrkimään edistämään suomalaista vippitoimintaa koko ajan paremmaksi.

Voit hakea Viestilainan tarjoamia vippejä joko verkossa erittäin kätevän Oma Viestilaina -palvelun kautta, tai vaihtoehtoisesti tekstiviestillä. Tekstiviestihakemuksia on kahdenlaisia – voit joko hakea haluaamasi lainasummaa haluamallasi takaisinmaksuajalla, tai vaihtoehtoisesti voit yhdellä viestillä hakea suurimman lainasumman joka sinulle voidaan myöntää, pisimmällä mahdollisella maksuajalla. Tekstiviestihakemusta käyttäessäsi maksettavaksesi tulee 3,80 euron hakemuskulut, jotka säästät hakemalla lainaa netistä.

Oma Viestilaina -palvelun kautta voit myös muuttaa kätevästi lainasi eräpäivän, ja maksaa lainasi takaisin yhdellä napin painalluksella. Saadaksesi Viestilainaa sinun täytyy olla täyttänyt vähintään 18 vuotta, sinun tulee olla Suomen kansalainen, ja luottotietojesi tulee olla kunnossa. Viestilaina tekee myös oman luottokelpoisuusarvion, joka sinun tulee läpäistä saadaksesi myönteisen luottopäätöksen. Tutustu nyt itse tarkemmin Viestilainan palveluun yllä olevasta linkistä!

You must be logged in to post a comment.