Vippiä 50-1000 euroa
Ikäraja 18 v.
Laina 50-1000 €
Maksuaika 14-90 pv.
Vuosikorko 332,61 %
Hae Risicum >>

Risicum on yksi Suomen suosituimmista pikavippipalveluista. Risicum on saanut oikeastaan kaikki meriitit joita pikalainapalvelu voi vain saada aina Avainlippumerkinnästä Suomen Pienlainayhdistyksen jäsenyyteen saakka. Risicum tarjoaa erisuuruisia pikavippejä 50 euron ja 1000 euron väliltä, joten valinnanvaraa löytyy varsin runsaasti. Maksuaikaa lainoille annetaan joko 14, 30 tai jopa 90 vuorokautta lainasummasta riippuen.

Lainoja voi hakea koska tahansa, ja ne maksetaan aina muutamissa minuuteissa joka päivä klo. 7-23 välisenä aikana. Lainojen hakeminen verkkohakemusta käyttäen on täysin ilmaista, mutta lainoja voi hakea myös tekstiviestillä. Tekstiviestihakemusta käytettäessä maksettavaksesi tulee myös 3,80 euron suuruiset hakemuskulut, jotka maksat puhelinlaskussasi. Tekstiviestihakemus on käytössä vain palvelun vanhoille asiakkaille.

Kuten muillakin palveluilla, on Risicumillakin tietyt vaatimukset jotka lainanhakijan tulee täyttää, jotta voisi saada myönteisen luottopäätöksen. Hakijoilta vaaditaan ensinnäkin tietysti täysi-ikäisyyttä, ja lisäksi myös Suomen kansalaisuutta sekä moitteetonta luottohistoriaa. Luottotiedoistasi ei siis saa löytyä maksuhäiriömerkintöjä, tai lainaa ei voida myöntää.

Jos asiat eivät menekään ihan kuten olet suunnitellut, etkä pystykään maksamaan lainaasi takaisin sen eräpäivään mennessä, voit siirtää eräpäivää 14 vuorokaudella eteenpäin. Eräpäivän siirtäminen onnistuu helposti Risicumin sivujen kautta, ja se kustantaa kymmenen euroa. Eräpäivän siirrosta aiheutuva kulu tulee maksaa heti siirtoa tehdessä.

You must be logged in to post a comment.