Vippiä 60-1500 euroa
Ikäraja 20 v.
Laina 60-1500 €
Maksuaika 30-90 pv.
Vuosikorko 413,30 %
Hae Reissuluotto >>

Reissuluotto on vuosia toiminut kotimainen vippipalvelu, jonka avulla voit kasvattaa tilisi saldoa 60-1500 euron verran. Reissuluotto myöntää lainojansa 20 vuoden iän saavuttaneille, luottokelpoisille Suomen kansalaisille, joilla ei ole luottotiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. Uutena asiakkaana voit hakea jopa 500 euron vipin, ja myöhemmillä kerroillasi voit hakea myös suurempia lainasummia olettaen, että olet vähintään 25-vuotias.

Alle 25-vuotiaille suurin myönnettävä lainasumma on siis 500 euroa. Lainoille annetaan maksuaikaa lainan määrästä riippuen joko 30, 60 tai 90 vuorokautta. 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla olevat lainat maksetaan takaisin yhdessä erässä, ja 60 vuorokauden lainat maksetaan takaisin kahdessa tasaerässä. 90 päivän maksuajalla olevissa lainoissa maksueriä on kolme kappaletta.

Jos tuntuu, ettei maksuaika olekaan riittävä etkä pysty maksamaan lainaasi takaisin sen eräpäivään mennessä, voit siirtää sen eräpäivää yhden kerran. Ohjeet eräpäivän siirtoon löydät saamastasi laskusta. Saat rahat tilillesi myönteisen luottopäätöksen jälkeen muutamissa minuuteissa, mikäli olet joidenkin seuraavien pankkien asiakas: Nordea, Osuuspankit, Sampo, Handelsbanken, Aktia, Paikalliset Osuuspankit ja Säästöpankit.

Muiden pankkien asiakkaat voivat joutua odottelemaan rahojansa muutaman pankkipäivän verran. Voit hakea lainoja koska tahansa, mutta niitä maksetaan tietysti vain Reissuluoton aukioloaikoina arkisin klo. 9-21 ja viikonloppuisin klo. 11-19 välisinä aikoina. Tutustu itse Reissuluottoon artikkelin yläosassa olevaa nappia klikkaamalla!

You must be logged in to post a comment.