Vippiä 50-200 euroa
Ikäraja 21 v.
Laina 50-200 €
Maksuaika 14 pv.
Vuosikorko 701 %
Hae Rahapuu >>

Yllättikkö pieni rahantarve, ja rahaa pitäisi saada nopeasti? Ei hätää, sillä Rahapuu on pienten rahantarpeiden kanssa painiville kuluttajille suunnattu vippipalvelu, josta voit hakea nopeasti tilillesi täytettä 50-200 euron verran. Rahapuu antaa kaikille kolmelle tarjoamallensa lainasummalle kaksi viikkoa eli 14 vuorokautta takaisinmaksuaikaa, jonka ansiosta lainojen kulut on saatu supistettua minimaalisen pieniksi.

Vaikka Rahapuu ei pystykään kilpailemaan asiakasmäärillänsä alan suurimpien toimijoiden kanssa, niin hinnastollansa se kyllä pystyy. Rahapuun omistaa tamperelainen pikalaina-alan yritys Maxmani Oy. Rahapuu myöntää lainojansa kaikille vähintään 21 vuoden iän saavuttaneille, vakituisesti Suomessa asuville Suomen kansalaisille, joiden luottotiedoista ei löydy maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee myös olla oma tili suomalaisessa pankissa.

Lainoja haetaan tekstiviestillä. Ennen lainahakemuksen lähettämistä hakija tulee kuitenki verkkopankkitunnuksiansa käyttäen tunnistautua palveluun, jotta Rahapuu voisi varmistua hakijan henkilöllisyydestä. Lainojen hakeminen ei ole lainkaan mahdollista ilman tunnistautumista, joten tarvitset ehdottomasti myös verkkopankkitunnukset. Viestin lähettäminen maksaa 1,90 euroa kappaleelta, ja lainaa saadaksesi sinun tulee lähettää kaksi viestiä.

Voit lähettää lainahakemuksen koska tahansa, ja Rahapuu käsittelee niitä viikon jokaisena päivänä klo. 7-23 välisenä aikana. Jos sinulla tulee jotain kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Rahapuun asiakaspalveluun joka on avoinna arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

You must be logged in to post a comment.