Vippiä 50-1000 euroa
Ikäraja 18 v.
Laina 50-1000 €
Maksuaika 14-180 pv.
Vuosikorko 151,24 %
Hae Pikavippi.fi >>

Pikavippi.fi on jo satojen tuhansien tyytyväisten suomalaisten asiakkaiden käyttämä pikavippipalvelu, jonka omistaa pikavippialan menestyneimpiin yrityksiin lukeutuva OPR-Vakuus Oy. OPR-Vakuus omistaa myös Ostosraha.fi ja Everyday.fi lainapalvelut, jotka lukeutuvat myös Suomen suosituimpiin lainantarjoajiin. Ostosrahasta voit hakea suuremmat kulutusluotot aina 2500 euroon saakka, ja Everyday tarjoaa luottokortin tyylistä lainavaihtoehtoa.

Pikavippi.fi:n lainavalikoimista löytyy runsaasti erisuuruisia lainoja, jotka sijoittuvat 50-1000 euron välille. Takaisinmaksuaikaa lainoille annetaan aina kahdesta viikosta eli 14 vuorokaudesta jopa kuuteen kuukauteen saakka. Takaisinmaksuajan pituus on osittain lainasummaan sidonnainen, mutta esimerkiksi suurimmalle 1000 euron lainalle on mahdollista valita mikä tahansa 14-180 vuorokauden maksuaikavaihtoehdoista.

Saadaksesi myönteisen lainapäätöksen sinun tulee olla vähintään 18 vuoden iän saavuttanut, luottokelpoinen Suomen kansalainen. Voit hakea lainaa vuorokauden ympäri joko verkko- tai tekstiviestihakemuksella. Lainoja tilitetään kuitenkin vain lainapalvelun aukioloaikoina, eli klo. 8-22 viikon jokaisena päivänä. Lainojen hakeminen on täysin ilmaista, valitsitpa sitten kumman hakutavan tahansa.

Kokonaisuutena Pikavippi.fi on yksi markkinoiden parhaimmista ja luotettavimmista pikalainapalveluista. Lainatarjonta on erittäin kattava, ja sopiva lainavaihtoehto löytyy varmasti lähes jokaiselle vippiä etsivälle henkilölle. Lainoille annetaan maksuaikaa tarvittaessa jopa todella pitkästi, joten voit maksaa suurimmatkin lainat takaisin hyvin pienissä maksuerissä. Tutustu itse palveluun alapuolella olevasta linkistä!

You must be logged in to post a comment.