Vippiä 50-300 euroa
Ikäraja 19 v.
Laina 50-300 €
Maksuaika 7-28 pv.
Vuosikorko 923,36 %
Hae Perhelaina >>

Perhelaina on pikavippipalvelu, joka auttaa äkillisiin rahantarpeisiin joutuneita suomalaisia helposti ja nopeasti 50-300 euron pikavippien muodossa. Saat Perhalainasta hakemallesi lainalle takaisinmaksuaikaa joko 14, 21 tai 28 vuorokautta lainan määrästä riippumatta. Kaikki lainat maksetaan takaisin yhdessä tasaerässä, eli mahdollisuutta maksaa lainoja useassa erässä takaisin ei ole.

Perhelaina myöntää lainojansa 19-vuotiaille Suomen kansalaisille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla ei myöskään saa olla avoimia lainoja Perhelainan omistavan DVB Investment Oy:n muista pikalainapalveluista. Lainoja voi hakea joko verkko- tai tekstiviestihakemuksella, ja ensimmäinen lainahakemus tulee aina tehdä Perhelainan kotisivujen kautta verkkohakemusta käyttäen.

Kumman tahansa hakutavan päätätkin valita, tulee sinun lähettää kaksi tekstiviestiä jotka maksavat kolme euroa kappaleelta. Hakemuskuluja tulee siis yhteensä kuusi euroa, ja ne tulee maksettavaksesi puhelinlaskuusi. Lainoja voi hakea ympäri vuorokauden ja niitä maksetaan joka päivä klo. 7-23 välisenä aikana, eli aina kun laki sen vain sallii.

Tutustu Perhalainan palveluun artikkelin yläosassa olevasta linkistä!

You must be logged in to post a comment.