Vippiä 400-2500 euroa
Ikäraja 21 v.
Laina 400-2500 €
Maksuaika 1-36 kk.
Vuosikorko 19% %
Hae Ostosraha >>

Ostosraha on OPR-Vakuus Oy:n luotsaama palvelu, joka on suunnattu kuluttajille joille tavanomaiset pikavipit eivät ole enää riittävän suuria. Ostosrahan lainatarjonnasta löytyy kaiken kaikkiaan seitsemän erisuuruista lainasummaa, jotka sijoittuvat 400 ja 2500 euron välille. Ostosraha on markkinoiden nopein kulutusluottoja tarjoava palvelu, ja voitkin saada Ostosrahalta rahat tilillesi jopa 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen lähettämisestä.

Rahojen tilille saaminen edellyttää tietysti myönteistä luottopäätöstä, jonka luultavasti saat jos olet 21-75 vuoden ikähaarukkaan mahtuva Suomen kansalainen, ja sinulla on säännölliset tulot. Luottotietojesi tulee tietysti myös olla kunnossa. Ostosraha tekee lopullisen päätöksen oman arvionsa mukaan, ja sinulle voidaan esimerkiksi myöntää hieman pienempi laina kuin mitä olet alunperin hakenut.

Ostosrahan lainojen korko on aina 19 prosenttia ja se pysyy kiinteänä koko laina-ajan. Koron lisäksi muita kuluja tulee mm. lainan avausmaksusta joka on 400-1000 euron lainasummissa 80 euroa ja yli 1000 euron lainasummissa 120 euroa, sekä kuukausittaisesta tilinhoitomaksusta joka on viiden euron suuruinen. Lisäksi kulua voi tulla hakijan aloitteesta tapahtuvasta maksujärjestelystä 30 euroa. Lainojen hakeminen on täysin ilmaista.

Klikkaa nyt alla olevasta linkistä päästäksesi Ostosrahan sivuille, jossa voit rauhassa tutustua tarjolla oleviin lainasummiin, takaisinmaksuaikoihin, sekä tietysti tarkkoihin lainaehtoihin.

You must be logged in to post a comment.