Vippiä 50-1000 euroa
Ikäraja 18 v.
Laina 50-1000 €
Maksuaika 14-90 pv.
Vuosikorko 332,61 %
Hae OK Money >>

OK Money on kolmena viime vuonna peräjälkeen Suomen parhaaksi tituuleerattu vippiyritys, jota ovat käyttäneet jo sadat tuhannet tilapäisten rahantarpeiden kanssa painineet suomalaiset. Voit hakea OK Moneylta 50-1000 euron suuruisia pikalainoja, joille annetaan maksuaikaa valitsemasi lainan suuruudesta riippuen 14, 30 tai jopa 90 vuorokautta.

Lainaa hakeaksesi sinun tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt, asua vakituisesti Suomessa, ja luottotietojesi tulee olla moitteettomassa kunnossa, eli maksuhäiriömerkintöjä ei siis saa löytyä. Lainoja voi hakea ympäri vuorokauden, ja niitä tilitetään joka päivä klo. 7-23 välisenä aikana. Ensimmäistä kertaa lainaa hakiessasi sinun tulee käyttää verkkohakemusta, ja jatkossa voit hakea lainoja myös tekstiviestillä.

Verkkohakemusta on kuitenkin suositeltavaa käyttää aina, kun lähistöllä sattuu vain olemaan tietokone, sillä se on ilmainen. Tekstiviestihakemusta käytettäessä lainan hakemisesta tulee kuluja yhteensä 3,80 euroa. Lainapäätöksen saat aina heti lainaa haettuasi, vaikka keskellä yötä.

OK Money antaa tarvittaessa myös joustoa takaisinmaksun suhteen, ja voitkin siirtää lainasi eräpäivää kahdella viikolla eli 14 vuorokaudella eteenpäin. Eräpäivän muutos tulee tehdä ennen varsinaisen eräpäivän umpeentumista. Muutos onnistuu helposti OK Moneyn sivujen kautta, ja se maksaa kymmenen euroa. Muutoksesta tuleva kulu tulee maksaa heti muutosta tehdessä.

You must be logged in to post a comment.