Vippiä 100-400 euroa
Ikäraja 24 v.
Laina 100-400 €
Maksuaika 30 pv.
Vuosikorko 304 %
Hae Helppovippi >>

Helppovippi on Botnia Finance Oy:n luotsaama vippipalvelu, jonka tarjonnasta voit valkata itsellesi parhaiten sopivan 100-400 euron suuruisen pikavipin. Hyödyntääksesi Helppovipin lainatarjontaa sinun tulee olla 24-65 vuoden ikähaarukkaan mahtuva Suomen kansalainen, ja luottotietojesi tulee olla moitteettomassa kunnossa. Lisäksi sinulla tulee olla oma julkinen matkapuhelinliittymä sekä kiinteä osoite ja asuinpaikka Suomessa, eikä sinulla saa olla avoimia lainoja Botnia Finance Oy:ltä.

Helppovipin tarjoamille lainoille tulee aina automaattisesti 30 vuorokautta takaisinmaksuaikaa. Kaikissa lainoissa on myös mahdollista hyödyntää nopean maksajan etua, jolloin saat lainasi edullisemmin. Nopean maksajan saat hyödynnettyä, kun maksat lainasi takaisin jo 14 vuorokauden kuluessa, vaikka laina-aika onkin 30 vuorokautta. Tätä ei siis ole pakko tehdä, mutta hyödyntämällä nopean maksajan edun voit säästää lainasi kuluissa parhaillaan 24 euroa.

Lainoja voi hakea verkko- tai tekstiviestihakemusta käyttäen. Tekstiviestihakemus on kuitenkin käytössä ainoastaan jo aiemmin palvelussa asioineille henkiköille, eli palvelun uutena asiakkaana sinun täytyy käyttää verkkohakemusta. Verkkohakemusta on suositeltavaa käyttää myös myöhemmillä kerroilla jos vain mahdollista, koska verkkohakemus on täysin ilmainen. Tekstiviestihakemusta käyttäessäsi maksettavaksesi tulee hakemuskuluina 3,80 euroa.

Katso itse tarkemmat tiedot Helppovipin sivuilta yllä olevasta napista klikkaamalla!

You must be logged in to post a comment.