Vippiä 100-400 euroa
Ikäraja 24 v.
Laina 100-400 €
Maksuaika 30 pv.
Vuosikorko 304 %
Hae Helppolaina >>

Helppolaina on nimensä mukaisesti helppokäyttöinen pikavippipalvelu, josta voit hakea 100-400 euron suuruiset vipit. Palvelu on suunnattu siis pienien rahantarpeiden kanssa painiville kuluttajille. Helppolaina on vastuullinen luotontarjoaja, eikä se myönnäkään lainaa kuin 24-65-vuotiaille henkilöille. Lisäksi hakijoilta edellytetään Suomen kansalaisuutta, vakituista osoitetta ja asuinpaikkaa Suomessa, omaa julkista matkapuhelinliittymää, sekä tietysti moitteettomia luottotietoja.

Mikäli täytät em. ehdot, saat hyvin luultavasti myönteisen luottopäätöksen. Jos saamasi päätös on myönteinen, saat rahat tilillesi noin puolen tunnin kuluessa. Poikkeuksena kuitenkin, jos olet Sampo Pankin asiakas, voi rahojen siirrossa vierähtää parikin pankkipäivää. Lainoja voi hakea joko verkko- tai tekstiviestihakemuksella. Ensimmäinen laina tulee kuitenkin hakea aina verkkohakemusta käyttäen.

Tekstiviestihakemus on siis käytössä vain palvelun vanhoille asiakkaille. Verkkohakemuksen käyttäminen on kuitenkin suositeltavaa aina kun se on mahdollista, sillä verkkohakemus on täysin ilmainen. Tekstiviestit taas maksavat 1,90 euroa kappaleelta, ja kun niitä tarvitaan kaksi kappaletta tulee hakemuskuluiksi yhteensä 3,80 euroa tekstiviestihakemusta käytettäessä.

Helppolaina antaa kaikille lainoillensa 30 vuorokautta takaisinmaksuaikaa, ja kaikissa lainoissa on myös mahdollista hyödyntää nopean maksajan etua maksamalla laina takaisin jo 14 vuorokauden kuluessa. Nopean maksajan etua hyödyntämällä voit säästää parhaillaan 24 euroa lainasi kuluissa.

Tutustu nyt itse Helppolainaan!

You must be logged in to post a comment.