Vippiä 50-1000 euroa
Ikäraja 18 v.
Laina 50-1000 €
Maksuaika 7-90 pv.
Vuosikorko 416,58 %
Hae Laina.com >>

Laina.com on pikavippipalvelu, josta saat aina juuri omiin tarpeisiisi sopivan vipin, sillä voit valita Laina.comin tarjoamasta lainavalikoimasta juuri itsellesi parhaiten sopivan 50-1000 euron pikavipin yhden euron tarkkuudella. Lainoille annetaan takaisinmaksuaikaa 7 ja 90 vuorokauden väliltä, joten voit maksaa lainasi halutessasi joko kerralla yhdessä erässä, tai vaihtoehtoisesti pienemmissä kuukausittaisissa maksuerissä.

Lainojen hakeminen on täysin ilmaista, eikä lainoille tule muitakaan ikäviä piilokuluja kuten joissakin muissa lainapalveluissa. Saat siis aina heti lainaa hakiessasi tietää tarkalleen paljonko lainasi tulee maksamaan, eikä ikäviä yllätyksiä tule myöhemminkään. Lainaa hakeaksesi sinun tulee luonnollisesti olla täysi-ikäinen, ja lisäksi sinun tulee asua vakituisesti Suomessa ja luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Laskun saat normaalisti kotiisi postitettuna, tai vaihtoehtoisesti saat sen halutessasi sähköpostiisi toimitettuna. Myös sähköpostilasku on ilmainen, joten siitä ei tule lisäkuluja. Laina.comilla on myös mahdollista hyödyntää nopean maksajan etua, jolloin saat lainasi vieläkin edullisemmin. Tosin vaikka et nopean maksajan etua hyödyntäisikään, ovat Laina.comin tarjoamat vipit silti markkinoiden edullisinta tasoa.

Tutustu nyt Laina.comin erittäin kattavaan lainatarjontaan ja hae juuri itsellesi sopiva pikavippi nopeasti ja edullisesti!

You must be logged in to post a comment.