Vippiä 100-3000 euroa
Ikäraja 18 v.
Laina 100-3000 €
Maksuaika 12-60 kk.
Vuosikorko 26,40 %
Hae Halens Yksityislaina >>

Halens Yksityislaina on 100-3000 euron suuruinen kulutusluotto, jonka voit hakea helposti ilman vakuuksia tai takaajia. Halens Yksityislainaa tarjoaa ruotsalainen Time Finans AB, joka on osa Halens Postimyyntikonsernia, joka taas on Ruotsin menestynein postimyyntiyritys. Kaikkiaan Halens tarjoaa lainoja neljässä eri maassa, ja Suomessa luotonantotoimintaa on ollut jo vuodesta 1999 saakka. Kokemusta Halensilta löytyy siis erittäin paljon.

Halens antaa lainoillensa takaisinmaksuaikaa yhdestä vuodesta aina jopa viiteen vuoteen saakka, joten voit maksaa suurimmatkin lainasummat takaisin hyvin pienissä kuukausittaisissa maksuerissä. Lainat ovat selkeästi markkinoiden edullisinta tasoa, ja esimerkiksi pienin mahdollinen eli 100 euron laina tulee kustantamaan yhden vuoden eli 12 kuukauden takaisinmaksuajalla kaikkine kuluineen vain 120 euroa.

100 euron on Halensilla siis kokonaisella vuoden maksuajalla edullisempi kuin monissa pikavippipalveluissa viikon takaisinmaksuajalla. Halensin lainojen edulliset hinnat johtuvat siitä, ettei lainoille tule 26,40 prosentin vuosikoron lisäksi lainkaan muita kuluja toisin kuin useimmissa muissa kulutusluottopalveluissa ja pankeissa. Halens ei siis veloita lainoistansa esimerkiksi kuukausittaista tilinhoitomaksua.

Saadaksesi Halens Yksityislainaa sinun tulee olla täysi-ikäinen ja luottokelpoinen, vakituisista palkka- tai eläketuloista nauttiva henkilö. Halens ei myönnä lainojansa työttömille lainanhakijoille tai opiskelijoille. Voit myös saada Halensilta tarjouksen pienemmästä lainasummasta, kuin mitä olet hakenut. Lainat maksetaan takaisin kuukausittaisissa tasaerissä, ja kun olet maksanut ajallaan neljä maksuerää, voit saada maksuvapaan kuukauden.

Tutustu nyt Halensin palveluun alapuolella olevasta linkistä ja hae markkinoden edullisin kulutusluotto!

You must be logged in to post a comment.