Vippiä 50-1000 euroa
Ikäraja 18 v.
Laina 50-1000 €
Maksuaika 14-60 pv.
Vuosikorko 170 %
Hae Get Capital >>

Get Capital on luotettava luotontarjoaja, jolta voit hakea 50-1000 euron suuruisia pikavippejä helposti ja nopeasti. Lainoille annetaan maksuaikaa kahdesta viikosta aina kahteen kuukauteen, riippuen valitsemasi lainan määrästä. Get Capital edellyttää lainojensa hakijoilta täysi-ikäisyyttä, Suomen kansalaisuutta, vakituista asuinpaikkaa Suomessa, pankkitiliä ja siihen verkkopankkitunnuksia suomalaisessa pankissa, sekä tietysti moitteettomia luottotietoja.

Lainojen ikärajat nousevat käsi kädessä lainasummien kanssa, ja 18-vuotiaana voitkin hakea ainoastaan 50 euron suuruisen vipin. 100 euron vipin saadaksesi sinulta edellytetään 19 vuoden ikää, ja 200-300 euron lainan saadaksesi sinun tulee olla jo 21 vuotta täyttänyt. Jos olet 23-vuotias, voit hakea myös 400 euron vipin, ja tätä suuremman lainan saadaksesi sinun tulee olla jo 25 vuotta täyttänyt.

Lainojen hakeminen onnistuu joko verkko- tai tekstiviestihakemuksella, tai vaihtoehtoisesti soittamalla. Ensimmäistä kertaa lainaa hakiessasi sinun tulee kuitenkin käyttää verkkohakemusta, sillä sinun pitää tunnistautua verkkopankkitunnuksiasi käyttäen ensimmäisen hakukertasi yhteydessä. Verkkohakemusta on muutenkin suositeltavaa käyttää aina kun vain mahdollista, sillä se on täysin ilmainen.

Tarvittaessa voit myös siirtää lainasi eräpäivää kerran viikolla eteenpäin, jos et voikaan maksaa sitä ajallaan takaisin. Eräpäivän siirto tulee tehdä ennen varsinaisen eräpäivän umpeutumista, tai muutoin se ei enää ole mahdollista. Eräpäivän siirrosta peritään erillinen kulu, joka on 50-200 euron lainasummille 10 euroa, 300 euron lainalle 15 euroa ja 400 euron vipille 20 euroa. 500-1000 euron lainasummien eräpäivää ei ole mahdollista muuttaa.

Tutustu nyt Get Capitalin lainapalveluun!

You must be logged in to post a comment.