Vippiä 50-1000 euroa
Ikäraja 18 v.
Laina 50-1000 €
Maksuaika 30-90 pv.
Vuosikorko 203,13 %
Hae Everyday >>

Everyday on pikalainapalvelu, joka on huomattavasti monia kilpailijoitansa edullisempi ja kätevämpi. Everydaylta voit nimittäin hakea itsellesi 300-1000 euron suuruista luottorajaa, jonka puitteissa voit nostaa rahaa matkapuhelimellasi tilillesi aina niin paljon kuin tarvitset, missä ja milloin haluat.

Voidaksesi asioida Everydaylla sinun tulee olla 18-75 vuoden ikäinen, raha-asiasi hyvin hoitanut Suomen kansalainen, ja käytössäsi tulee olla oma matkapuhelinliittymä. Voit hakea itsellesi luottopäätöksen helposti Everydayn kotisivuilta, jonne pääset yllä olevaa linkkiä klikkaamalla. Jos saamasi luottopäätös on myönteinen, voit tehdä ensimmäisen nostosi matkapuhelimellasi vaikka välittömästi.

Vaikka saisit luottorajaksesi 500 euroa, ei sinun tietenkään ole pakko käyttää koko summaa, vaan pienin mahdollinen nosto on 20 euroa. Lainoille annetaan korotonta maksuaikaa keskimäärin 45 vuorokautta, sillä jos otat lainaa nyt, maksat sen takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä. Lainat voi myös maksaa erissä siten, että pienin mahdollinen lyhennys on kolmasosa tällä hetkellä avoimena olevasta saldostasi, kuitenkin vähintään 50 euroa.

Everydayn lainoille ei tule lainkaan muita kuluja, kuin 15 prosentin suuruinen nostoprovisio. Jos päätät hyödyntää osamaksuominaisuutta, lasketaan jäljelle jäävälle avoimelle saldolle 10 prosentin suuruinen luottokorko, joka lisätään seuraavaan laskuun. Luottopäätöksen hakeminen ei sido sinua mihinkään, joten se kannattaa ehdottomasti tehdä, jolloin voit pahan päivän tullessa nostaa helposti rahaa tilillesi matkapuhelintasi käyttäen!

You must be logged in to post a comment.