Vippiä 50-300 euroa
Ikäraja 19 v.
Laina 50-300 €
Maksuaika 14-28 pv.
Vuosikorko 923,36 %
Hae Apulaina >>

Apulaina on vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden oleva pikalainapalvelu, josta voit hakea lainaa 50-300 euroa helposti ja nopeasti äkillisten rahantarpeiden hoitamiseksi. Apulaina myöntää lainojansa 19 vuotta täyttäneille, luottokelpoisille Suomen kansalaisille. Luottotiedoistasi ei saa siis löytyä maksuhäiriömerkintöjä, eikä sinulla saa myöskään olla avoimia lainoja Apulainan omistavan RTF Finance Oy:n muihin lainapalveluihin.

Apulainassa tarjolla olevat lainasummat ovat 50 euroa, 100 euroa, 200 euroa ja 300 euroa. Voit valita lainallesi takaisinmaksuaikaa joko 14, 21 tai 28 vuorokautta. Takaisinmaksuajan pituus ei ole riippuvainen lainan määrästä, eli voit valita minkä tahansa tarjolla olevista takaisinmaksuaikavaihtoehtoista mille tahansa lainasummalle.

Lainoja voi hakea joko Apulainan sivuilta verkkohakemusta käyttäen, tai vaihtoehtoisesti tekstiviestillä. Jos haet lainaa ensimmäistä kertaa, tulee sinun käyttää verkkohakemusta ja tunnistautua verkkopankkitunnuksiasi käyttäen. Kun olet tunnistautunut, saat henkilökohtaisen PIN-koodin, jonka avulla saat haettua myös lainaa tekstiviestillä. Molempia hakutapoja käyttäessäsi maksettavaksesi tulevat kuuden euron suuruiset hakemuskulut, jotka tulevat puhelinlaskuusi.

Voit hakea lainoja ympäri vuorokauden, ja saat luottopäätöksen aina välittömästi lainaa haettuasi. Lainoja maksetaan viikon jokaisena päivänä klo. 7-23 välisenä aikana, ja tällä aikavälillä saat rahat tilillesi muutaman minuutin kuluessa myönteisestä luottopäätöksestä.

You must be logged in to post a comment.