Vippiä 100-1000 euroa
Ikäraja 21 v.
Laina 100-1000 €
Maksuaika 14-30 pv.
Vuosikorko 279 %
Hae Ainalaina >>

Ainalaina on jo vuodesta 2006 saakka toiminut vippipalvelu, jonka luotettavuutta ei tarvitse epäillä hetkeäkään. Tästä osoituksena Ainalaina on ensinnäkin hyväksytty Etelä-Suomen aluehallinnon luotonantajarekisteriin, ja lisäksi palvelulle on annettu oikeus käyttää Avainlipputunnusta merkkinä sen asiantuntevasta ja luotettavasta palvelustaan. Ainalaina on myös Suomen Pienlainayhdistyksen jäsen.

Voit hakea Ainalainalta 50-1000 euron suuruisia pikavippejä, kunhan olet vähintään 21 vuotta täyttänyt, omaat säännölliset tulot, henkilökohtaisen pankkitilin, moitteettomat luottotiedot, sekä oman henkilökohtaisen matkapuhelinliittymän tai yritysliittymän joltakin seuraavista operaattoreista: TeliaSonera, Elisa, DNA, Kolumbus, Saunalahti tai Tele Finland. Liittymän tiedoista tulee löytyä henkilötietosi.

Jos olet Ainalainan uusi asiakas, voit hakea enintään 200 euron suuruisen vipin. Ensimmäinen laina tulee aina hakea verkkohakemuksella, mutta jatkossa voit käyttää myös kätevää tekstiviestihakemusta. Ennen ensimmäisen lainahakemuksen lähettämistä sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi. Tunnistautumisen yhteydessä saat henkilökohtaisen PIN-koodin, jonka avulla voit hakea myös lainaa tekstiviestillä.

Lainoille annetaan takaisinmaksuaikaa joko 14 vuorokautta, 15+15 vuorokautta (2 erää), tai 30 vuorokautta, hieman lainan määrästä riippuen. Tarkemmat tiedot löydät Ainalainan omilta sivuilta, jonne pääset helposti artikkelin yläosassa olevan linkin kautta!

You must be logged in to post a comment.