Vippiä 50-1000 euroa
Ikäraja 19 v.
Laina 50-1000 €
Maksuaika 14-90 pv.
Vuosikorko 463,98 %
Hae Tekstivippi >>

Tekstivippi on Suomen ensimmäinen pikavippipalvelu, ja se on aloittanut toimintansa jo vuonna 2005. Tekstivipin omistaa pikalaina-alan konkariyritys Ferratum Finland Oy, joten voit varmasti hakea Tekstivipin tarjoamia lainoja luottavaisin mielin. Tekstivipin lainakirjo on varsin laaja, ja palvelussa onkin tarjolla erisuuruisia lainasummia 50 eurosta aina 1000 euroon saakka. Lainoille annetaan maksuaikaa lainasummasta riippuen parista viikosta jopa kolmeen kuukauteen.

Ennen lainojen hakemista sinun tulee rekisteröityä Tekstivipille verkkopankkitunnuksiasi käyttäen. Kun olet suorittanut rekisteröitymisen, voit hakea lainoja joko verkosta, tekstiviestillä, tai soittamalla. Suositeltavaa olisi käyttää verkkohakemusta aina kun mahdollista, koska se on ilmainen. Tekstiviestit taas maksavat kaksi euroa kappaleelta ja soittaminen 2,82 euroa minuutilta.

Lainoja maksetaan maanantaista lauantaihin klo. 8-22 ja sunnuntaisin klo. 12-21. Voit kuitenkin hakea lainoja ympäri vuorokauden. Yöllä tulleet hakemukset käsitellään heti palvelun auettua seuraavana aamuna. Myönteisen luottopäätöksen saadaksesi sinun tulee olla vähintään 19-vuotias suomalainen henkilö, ja luottotietojesi tulee olla mallikelpoisessa kunnossa, eli maksuhäiriömerkintöjä ei saa löytyä. Käytössäsi tulee olla oma matkapuhelinliittymä sekä verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.

Tutustu nyt Suomen ensimmäiseen vippipalveluun, Tekstivippiin!

You must be logged in to post a comment.